Over ons

 


Bouwservice Nieboer

Bouwservice Nieboer is voor u dé betrouwbare partner in de bouw. Van keukenraam tot dakkapel, nieuwe badkamer of keuken maar ook renovatie of verbouw aan uw woning, Bouwservice Nieboer staat voor u klaar.  Wij bieden advies en denken mee waar dat nodig is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u een helder inzicht heeft in de uitvoering en de kosten van het project, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De vraag en de wensen van de klant staan bij ons centraal tijdens het hele proces. Wij werken met duidelijke en overzichtelijke offertes. Communicatie vinden wij erg belangrijk, alles is bespreekbaar, u heeft dan ook één aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden.


Ronald Nieboer 

Ronald is een allround timmerman in hart en nieren, met veel passie voor het werk. Na het afronden van zijn opleiding tot timmerman 1 (gezel) heeft  hij ruim 17 jaar werkervaring opgedaan in de utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en aardbevingsschade herstel.  Daarnaast heeft hij vele kennis opgedaan door het volgen van verschillende cursussen. Deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat hij de meest uiteenlopende projecten succesvol afrondt. De werkwijze en de materialen die Ronald gebruikt zorgen ervoor dat u verzekert bent van kwaliteit, een perfect eindproduct. Ronald is iemand die verantwoording neemt en pas tevreden is wanneer u dat ook bent.

Mocht het voorkomen dat er werkzaamheden zijn die niet tot zijn pakket behoren dan zullen deze worden uitbesteed aan andere erkende bedrijven. Daarmee bent u verzekerd van een tot in de puntjes uitgevoerd project.